Bozok Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Tamer Uçar, üniversite ile Yozgat arasında bir köprü olacağını, böylelikle Yozgat halkının üniversitesiyle bir bütün olacağını söyledi.

            Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Mimarlık Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Uçar, Yazıişleri Müdürümüz Seda Erkılıç’ın konuğu oldu. Uçar ve Erkılıç, üniversitenin son durumu ve Yozgat gündemi hakkında sohbet etti. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Uçar, üniversitenin Yozgat için önemine işaret ederek, bu önemin farkında ve bilincinde olduğu için rektör adaylığını açıkladığını söyledi. Yozgat ile üniversite arasında köprüler kurulması gerektiğine işaret eden Prof. Dr. Uçar, rektör seçilmesi halinde mevcut yapıyı muhafaza etmeye çalıştığı gibi üzerine de daha fazlasını koyarak Yozgat’a ve üniversiteye kazanımlar sağlamak istediğini ifade etti.

            Kentin üniversitesinden önemli beklentilerinin olduğunun altını çizen Uçar, üniversitenin Yozgat’ın beklentileri noktasında önemli bilgi ve tecrübeye sahip olduğunu söyledi.

            Yazıişleri Müdürümüz Seda Erkılıç da Uçar’a rektörlük yarışında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim