3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle anlamlı bir ziyaret gerçekleştiren Yozgat Ülkü Ocakları mensubu gençler engelli abi ve ablalarıyla dernek binasında bir araya geldi. 3 Aralık’ın dışında her fırsatta Yozgat’ta ki engelleri ziyaret eden ve engellilerle güçlü bir diyalog içerisinde olan Ülkü Ocakları Engelliler Günü’nü de unutmayarak engelli vatandaşların yanında yer aldı.

Yozgat Sürmeli Engelliler Derneği’ni ziyaret eden Yozgat Ülkü Ocakları Bayanlar Birimi ve Üniversite Teşkilatı mensubu gençler burada ki engellilerin günlerini kutladı. Yılın belirli bir günü ve haftası dışında her daim engelli vatandaşlarla bir araya gelmek ve onlarla hayatın içerisinde kaynaşma ve iletişim bağlarının güçlendirilmesi gerektiğine vurgu yapan Ülkücü gençler engellere takılmaksızın, farklı zaman dilimlerinde de engelli derneklerini ziyaret ederek Yozgatlı engellilerin çaylarını içtiklerini belirtti.

Yozgat Sürmeli Engelliler Derneği üyesi Veysel Eraslan’da Ülkü Ocakları mensubu gençlerin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Veysel Eraslan “Bu anlamlı günde,  bizleri bu gençlerin ziyaret etmesi fazlasıyla memnun etmiştir. Hepsi de yükseköğrenim gören değerli ve kıymetli gençlerimizdir. Ben şahsım ve derneğimiz adına bu pırıl pırıl gençlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerine ömürleri boyunca engelsiz, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu.

Dernek üyeleriyle koyu bir sohbete giren Ülkücü gençler daha sonra diğer engelliler ile bir araya gelmek üzere programlarını burada noktaladı.

Editör: TE Bilişim