Yozgat Türk Ocağı Başkanı Nefise Yüksel, Yozgat Türk Ocağı Onursal Başkanı Necati Şahin, eski Yozgat Türk Ocağı Başkanı Niyazi Kılıç, Ocak Yönetim Kurulu Üyesi Ülkem Yaz, Ahmet Eryaşar ve Harun Altunok Vali Kemal Yrutnaç’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Yurtnaç’a yeni görevinde başarı dileyen Yozgat Türk Ocağı Başkanı Nefise Yüksel, Türk Ocakları’nın 1912’de vatansever Türk gençleri tarafından temeli atılan, Türkiye’nin en köklü ve en büyük sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi olduğunu söyledi.

Yüksel, Yozgat Türk Ocağı olarak bu köklü kurumun misyonu ve köklü geçmişinin ışığıyla Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine yükseltecek, devletine, milletine, insan hakları ve demokrasiye bağlı Türk gençliği yetiştirme arzusuyla faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade etti.

Vali Kemal Yurtnaç’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yozgat Türk Ocağı Başkanı Yüksel’e çalışmalarında başarı diledi.

Nefise Yüksel, günün anısına Vali Kemal Yurtnaç’a Yozgat Türk Ocağı tarafından hazırlanan Osmanlı Devleti ve Bozok Sancağı adlı kıymetli eseri hediye etti.

Editör: TE Bilişim