Yozgatlı Huri Melek ve Mehmet Nuri Varol'un hayatını zehir eden olay 01 Nisan gecesi Tuzkaya Mahallesi'ndeki evlerinde yaşandı. Kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 3 kardeşten Osman Emre Varol (15)  ve Hayrunnisa Varol (13) hayatını kaybederken durumu ağır olan en küçük kardeşleri Elif Buse Varol olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından önce Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, daha sonra ambulans helikopter ile Ankara Sami Ulus Çocuk Hastanesi'ne sevk edilmişti.
Varol ailesi iki çocuğunu göz yaşları ile Topçu Köyü mezarlığına defnederken Ankara'da tedavisi devam eden Elif Buse'nin sağlığına kavuşması için günlerce dua edip göz yaşı döktü. Ailenin duaları kabul oldu Elif Buse yaşam mücadelesini kazandı.
Acının yaşandığı Tuzkaya Mahallesi'ndeki evlerinde hayatlarına devam eden Varol çifti, teselliyi aradıkları Elif Buse'ye iyi bir yaşam sunmak istiyor.
Ekonomik sıkıntılar yaşan baba Mehmet Nuri Varol, ailesinin geçimini sağlayacak bir işle ailesine iyi bir hayat sunmak istiyor.
Zor günler geçirdiklerini söyleyen baba Varol, acının yaşandığı o günleri hiç bir zaman unutmayacağını söyledi.
'İki yavrumuzu toprağa verdik ama Allah bize küçük kızımızı bağışladı. Elif Buse'de teselli bulmaya çalışıyoruz" diyen Varol, kızına iyi bir gelecek hazırlamak istediğini belirterek düzenli maaş alacağı bir işte çalışmak istediğini ifade etti.
Baba Varol: "Acımızın tarifi yok. Tek tesellimiz Elif Buse'miz. Şuan tek amacım Elif Buse'me iyi bir gelecek sağlamak. İyi bir işim olsa düzenli bir maaşım olsa kızı Elif Buse'ye iyi bir gelecek sağlasam diyorum. İki yavrumuz gitti küçük kızımız iyi bir yaşam sürsün" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim