Kendilerine ait binada uzun yıllardır bakım yapılmadığını belirten Sorgun Ziraat Odası Başkanı Hacı Tuzlacık, yaklaşık 70 gündür süren tadilat işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.
     Tuzlacık, binanın bir katında Orman Şefliği, bir katında Muhtarlar Derneği, diğer katlarında da kendilerine ait birimlerin bulunduğunu ifade etti.
     Bodrum kat ile birlikte 5 kattan oluşan odaya ait binanın tepeden tırnağa restorasyonunu yaptırdıklarını kaydeden Tuzlacık, ''Dış cephelerini seiding kaplattırdık, tüm camları ve çerçevelerini elden geçirdik. Atıl durumda bulunan bodrum katı iyice elden geçirip depo yaptık. Burasının depo olması ile birlikte yer sıkıntımız da sona erdi. Depodan raylı sistemlerle çiftçilerimizin istediği gübre, tohumluk ve buna benzer şeyleri dışarı taşıyor orada çiftçilerimize teslim ediyoruz'' diye konuştu.
     Hacı Tuzlacık, merdivenlerin yenilendiğini, mermerlerinin döşenmeye başladığının altını çizerek, ''Bunun için bir hafta veya on günlük bir çalışmaya daha ihtiyacımız var. Çatımızı elden geçirttirdik. En önemlisi de zemin katta bir satış mağazası açtık. Bundan böyle üreticilerimize daha güzel bir ortamda hizmet verebileceğiz. Bu mağazamızda Ziraat Odası tarafından satışa sunulan ilaç, tohum ve buna benzer şeylerin yanında alet ve makineler de satışa sunulacak'' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim