Yozgat Ülkü Ocakları tarafından organize edilen konser ile başta yeni eğitim öğretim yılı öncesi öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırarak iyi bir eğitim dönemi geçirmelerini sağlamayı amaçladıklarını ve yapılacak konser etkinliğiyle Yozgat Ülkü Ocakları’nın salon etkinlikleri dışına çıkarak halkla bir bütün olabilecek etkinliklerin altına imza atmayı hedeflediklerini söyleyen Duran Küçükduman konsere tüm Yozgat halkını davet etti.

 Organizasyonda bayanlar,  yaşlılar ve aileleri de düşündüklerini belirten Duran Küçükduman “Yapacağımız konser tüm Yozgat halkına yöneliktir. Biz tüm vatandaşlarımızı Cumartesi günü Cumhuriyet alanına bekliyoruz. Birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz ve Yozgat Ülkü Ocakları’nın Yozgatlı vatandaşla bir araya gelerek aradaki buzları eriteceği bu anlamlı etkinlikte tüm vatandaşlarımızı yanımızda görmeyi arzu ediyoruz” dedi.
Duran Küçükduman  Türkiye’de her kesimin severek dinlediği Osman Öztunç ve özellikle genç neslin şarkılarını dilinden düşürmediği Ali Kınık’ın vereceği konserde Yozgat’ın yetiştirmiş olduğu tasavvuf sanatçısı Recep Kunduz’unda sahne alacağını ifade etti.

Editör: TE Bilişim