Yozgat'ta yüz binlerce SGK'lıya hizmet verecek modern bir yapıda inşa edilecek yeni Sosyal Güvenlik Kurumu binasının inşaat çalışmaları nihayet başladı. 550 gün sürede tamamlanması planlanan yeni bina 6 bin 500 metre kare alan üzerine inşa edilecek.
    Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi binası arkası, Bağ-Kur binası yanında bulunan SGK'ya ait arazi üzerine yapılacak olan yeni binanın inşaat çalışmalarını yakından takip eden SGK İl Müdürü Duran Cesur, 18 Mayıs 2010 tarihinde başlayan inşaat çalışmalarının TOKİ tarafından ihale yolu ile Işık Can İnşaat Şirketine verildiğini söyledi.
    İnşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde başladığını belirten Cesur, 6 bin 500 metre kare alan üzerine kurulan yeni binanın 2 kat bodrum, 1 kat giriş ve 3 üst kat olmak üzere toplam 6 kattan oluşacağını söyledi.
EMEKLİ SANDIĞI
BİRİMLERİ KURULACAK!
    Cesur, yeni binada yeni birimlerin oluşacağını bunlardan bir tanesinin de Emekli Sandığı birimi olduğunu söyledi.
    Modern bir mimari de tasarlanan yeni binanın en iyi hizmetin sunulması için planlandığını belirten SGK İl Müdürü Duran Cesur; “Artık bir çok işlem Ankara'ya gitmeden Yozgat'ta yapılıyor.
    Yeni binada Emekli Sandığı ile ilgili yeni bir birim oluşturacağız. Böylelikle maaş bağlama işlemleri de dahil bir çok işleri vatandaşı Ankara'ya göndermeden Yozgat'ta yapacağız” dedi.
15 YENİ PERSONEL
 GELİYOR
    Cesur, KPSS sonuçlarına göre 15 yeni personel ataması yapıldığını açıkladı.
    5'i sözleşmeli olan personellerin 4 yıllık fakülte mezunlarından oluştuğunu ifade eden Cesur; “Birimlerimizin gelişmesi için yeni personeller her zaman olumlu etki yapar.
    Ataması yapılan personeller yakında müdürlüğümüz bünyesinde hizmet vermeye başlayacaklar” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim