Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan törende konuşan Yazıcı, bu yıl, Türkiye genelinde 6. sınıflar arasında yapılan SBS'de tüm soruları cevaplayan 426'sı özel okul, 354'ü devlet okullarından olmak üzere toplam 780 öğrenci içerisinde Beyza Arslan'ın da bulunmasından büyük mutluluk ve gurur duyduklarını dile getirdi.
     Başarılı öğrenci Beyza Arslan da her gün okul dönüşünde 2-3 saat ders çalıştığını, yatmadan önce kitap okuduğunu ve bu konuda da ailesinden destek aldığını belirtti.
     Sınava girecek öğrencilerin günlük ve sistemli bir çalışma yaptıkları takdirde mutlaka başarılı olacağını vurgulayan Arslan, ''Bu başarımı önce aileme, sonra da öğretmenlerime borçluyum. Kendilerine teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum'' dedi.
     Arslan'ın babası Adem Arslan ise kızlarının düzenli bir çalışma yaptığını, okumayı öğrendiği yıldan beri sürekli kitap okuduğu belirterek, başta öğretmenleri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
     Yazıcı, konuşmaların ardından Beyza Arslan'a çeyrek altın ve saat hediye etti. İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Hayrettin Şahin ve Ali Polat ise Arslan'ın anne ve babasına plaket verdi.

Editör: TE Bilişim