Sarraflar Caddesi’nde kelle kebap lezzeti

Yozgat’ta daha önce Büyük Cami önünde satışa sunulan ve vatandaşlardan ilgi gören Kelle kebabın bu kez ki adresi Sarraflar Caddesi oldu.

28 Ağustos 2014 Perşembe 07:00
Sarraflar Caddesi’nde kelle kebap lezzeti
Talip Gökçe tarafından satışa sunulan ve Yozgatlının büyük bir iştahla tükettiği kelle kebabı yeniden Yozgatlıyla buluşturan Gökçe, kelle kebabın hijyen isteyen ve dikkatli pişmesi gereken bir kebap olduğunu belirtti.

Büyük Cami önündeki tezgahını Sarraflar Caddesi’ne kaydırdığını söyleyen Talip Gökçe “Kebabımız önce terbiyeden geçiyor sonra ise özenle kazana diziliyor. Daha sonra ise fırında 12 saat pişiyor ve bu aşamalardan sonra satışa sunuluyor” dedi.

Yozgat’ta uzun bir süreden sonra kuzu kelle kebap satışlarına başladığını da hatırlatan Gökçe “ Günlük ortalama 20 ve 30 arası kebap satışımız oluyor şu anda fiyatını da 15 Lira’dan satışa sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 27.08.2014 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmwt 2020-11-03 18:42:07

Yozgayta Şimdi kimse kwlle kebap yapmıyor