Talip Gökçe tarafından satışa sunulan ve Yozgatlının büyük bir iştahla tükettiği kelle kebabı yeniden Yozgatlıyla buluşturan Gökçe, kelle kebabın hijyen isteyen ve dikkatli pişmesi gereken bir kebap olduğunu belirtti.

Büyük Cami önündeki tezgahını Sarraflar Caddesi’ne kaydırdığını söyleyen Talip Gökçe “Kebabımız önce terbiyeden geçiyor sonra ise özenle kazana diziliyor. Daha sonra ise fırında 12 saat pişiyor ve bu aşamalardan sonra satışa sunuluyor” dedi.

Yozgat’ta uzun bir süreden sonra kuzu kelle kebap satışlarına başladığını da hatırlatan Gökçe “ Günlük ortalama 20 ve 30 arası kebap satışımız oluyor şu anda fiyatını da 15 Lira’dan satışa sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim