Şehit Jandarma Er Önder Muratoğlu adına Şişli Belediyesi tarafından Sorgun'daki Osman Çavuş İlköğretim Okulu bahçesine yaptırılan 24 derslikli ilköğretim okulu açılışa hazır hale getirildi.
     Okul binasının inşaatının tamamlandığını, eksiği kalmadığını belirten Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Osman Çavuş İlköğretim Okulu binasının yıkıldığını söyledi.
    Yazıcı, okul binasının yıkılmasıyla birlikte öğrenciler için geniş bir oyun alanının ortaya çıktığını ifade ederek ''Bu okulumuzda öğrenciler kalabalık sınıflarda eğitim öğretim yapıyordu. Yeni okulumuzun eğitim öğretime başlamasıyla birlikte sınıf başına düşen öğrenci sayası önemli ölçüde düşecek ve normal öğretime geçilecek. Böylelikle daha uygun şartlarda eğitim öğretim yapma olanağı doğacak'' dedi.
     Yazıcı, çarşamba günü gerçekleştirilecek olan resmi açılış törenine Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün de katılacağını, bu nedenle yarın Şişli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yetkililerin Sorgun'a gelerek gerekli organizasyonları yapacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim