Yozgat merkez ve ilçelerinden hafta sonundan bu tarafa etkili olan şiddetli rüzgar ve yağmur yağışı çok sayıda trafik kazasının yaşanmasına neden olurken, bir iş yerinin kopan tabelaları iki otomobilin kullanılmaz hale gelmesine neden oldu.
Cumartesi günü akşam saatlerinde başlayan yoğun yağmur yağışı Kadışehri İlçesi Örencik Köyü’nde sele neden olurken, kent merkezinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı, çok sayıda araçta hasar meydana geldi.

ZİNCİRLEME KAZA

Yozgat şehir merkezi girişinde yağmur nedeni ile meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 araç bir birine girdi.
İkinci trafik kazası ise il merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Saray Köyü’nde yaşandı.
Satılmış Ekinci (65) idaresindeki EN YS 66 yabancı plakalı otomobil Saray köyünde, İdris Şahingöz idaresindeki 66 KN 977 plakalı traktöre çarptı.
Kazada sürücüler ve Sevim Ekinci ve Meliha Ekinci belirlenemeyen iki kişi yaralandı.
Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Yozgat Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

İŞ YERİ TABELALARI
OTOMOBİLLERİN
ÜZERİNE UÇTU

Öte yandan şiddetli rüzgar nedeni ile bir iş yerine ait tabelalar yerinden söküldü. Tabelaların üzerine düştüğü iki otomobil kullanılamaz hale gelirken, yetkililer özellikle akşam ve sabahın erken  saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar ve sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı. Ayrıca şiddetli rüzgar bir ağacın kökünden kırılmasına neden oldu.

Editör: TE Bilişim