Özel Öğretim Kurumları Derneği 2010 Seviye Belirleme Sınavındaki (SBS) yerleştirme başarısından dolayı, Özel Ergin İlköğretim Okulu takdir belgesi ile ödüllendirdi.
    Ankara Kızılcahamam Asya Termal’de düzenlenen ödül töreninde 2010 Seviye Belirleme Sınavındaki (SBS) yerleştirme başarısından dolayı,ödülünü Özel Öğretim Kurumları Derneği Başkanı Hüseyin G. Durmaz’ın elinden alan Özel Ergin İlköğretim Okulu Müdürü Ali Acar, elde edilen başarıdan ötürü emeği geçenlere teşekkür etti.
    Acar; “Okul olarak bu yıl yapılan Seviye Belirleme sınavlarında okulumuz iki Türkiye Birinciliği elde etmişti.  8 sınıf SBS de Osman İzzettin YAZAR tüm sorulara doğru cevap vererek 500 tam puanla Türkiye Birincisi olmuştu. Ayrıca 6. Sınıf SBS de Efe DAĞDEMİR benzer bir başarı gösterip tüm sorulara doğru cevap vererek 500 tam puanla Türkiye Birincisi olmuştu.
    7 Sınıf SBS de üç öğrencimiz 90 sorudan 89 soruya doğru cevap vermişti.
    Okulumuz 2010 SBS Orta Öğretim kurumlarına yerleştirmede 15 Fen Lisesi 24 Anadolu Öğretmen Lisesi 24 Anadolu Lisesi kazandırmıştı.
    Okulumuz bireysel ve kitlesel başarıda Yozgat’ın gururu olmuştur. Ayrıca okulumuz 428,04 OYP ( Orta Öğretim yerleştirme Puanı) ile zirvedeki yerini korumuştur.” dedi.
    Ayrıca ödülü tüm öğretmen, öğrenci ve veliler adına aldığını belirten Acar elde edilen başarıların devam ederek arttığını, bu başarıların tesadüf olmadığını, öğrencilerin düzenli ve sistemli çalışmaları, deneyimli ve özverili öğretmenlerin üstün gayretleri yanında, velilerle birlikte el ele verilerek kurulan sağlıklı bir iletişimin sonucunda yakalandığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim