Hayırsever vatandaşlar Kimse Yok Mu? Derneği’ne ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere hayırsever Cemil ve Cemal Bacanlı kardeşler öğrencilere dağıtılmak üzere yüklü miktarda kırtasiye ve defter yardımında bulundu.
Kimse Yok Mu? Derneği gönüllü Yozgat Temsilcisi Mehmet Bacanlı yaptığı açıklamada; “Derneğimiz Yozgat’ta faaliyete geçtiği günden bu güne ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olmuştur. Hayırsever esnaflarımızdan Cemil ve Cemal Bacanlı kardeşler ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere kurumumuza yüklü miktarda defter ağırlıklı kırtasiye malzemesi yardımında bulundu. Kendisinden Allah razı olsun. Verilen bu kırtasiye malzemeleri derneğimize kayıtlı 300 aileye ulaştırdık. Yardımlarımız devam etmektedir. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere hayırseverlerden gelebilecek yardımları bekliyoruz. Ayrıca mevsimi olması dolayısıyla kurban başta olmak üzere her türlü yardımlarını bekliyoruz. Bütün vatandaşlarımızı duyarlılık göstererek ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmalarını istiyoruz” dedi.

Bacanlı ayrıca; “Bize desteğini esirgemeyen esnaf kardeşimize bizde dernek olarak bir plaket takdiminde bulunduk. Biz burada plaket vererek kendilerini onura etmeye çalıştık. İnşallah Ceba-ı Hak bu yardımlarının karşılığını ahrette en güzel bir şekilde verir” diye konuştu.
Hayırsever esnaf Cemal Bacanlı da, amaçlarının Kimse Yok Mu Derneği aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere bir nebzede olsun faydalı olmak olduğunu söyledi.

Bacanlı; “Şu anda en çok ihtiyaçlardan biride okulların açılmasıyla kırtasiye malzemesi olduğunu yetkililerden aldığımız bilgiler doğrultusunda yardımımızı yaptık. Allah kabul etsin. Bütün vatandaşlarımızı ben ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardıma çağırıyorum. Kimse Yok Mu? Derneği aracılığı ile yapacağımız yardımlar emin ellerde ve ihtiyaç sahiplerine en güvenilir şekilde ulaşmakta. Ayrıca Sayın Mehmet Bacanlı Beyefendiye de bizleri de böyle güzel bir işin içine dahil ettikleri için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim