Yerköy'de Milli Eğitim Bakanlığı ile Garanti Bankası tarafından yürütülen ''Öğretmenin Sınırı Yok'' projesi kapmasında seminer verildi.
    ''Öğretmenin Sınırı Yok'' projesi kapsamında, Garanti Bankası Öğretmen Akademisi Vakfı eğitimcileri Mürşide Demirkol ve Aliye Almila Gürbüz tarafından 10-12 Aralık tarihleri arasında Yerköy 80. Yıl İlköğretim Okulunda görevli 25 gönüllü idareci ve öğretmene ''Öğrenen Lider Öğretmen'' semineri verildi.
    Mürşide Demirkol, 2009 yılının mayıs ayında başlayan projenin hedefinin 5 yılda 100 bin öğretmene ulaşıp, düşünen, araştıran ve sorgulayan bir eğitim modelinin uygulanmasına katkıda bulunmak olduğunu belirterek, bugüne kadar 13 tam zamanlı, 193 kısmi zamanlı eğitmenle 50 ildeki 589 okulda, 18 bin öğretmene ulaşıldığını bildirdi.
    Aliye Almila Gürbüz ise, yüz yüze eğitim verilen öğretmenlere daha sonra kişisel ve mesleki gelişimlerini e-kampüs adlı e-öğrenme portalında bir yıl boyunca eğitim imkanı da sağlandığını kaydetti.
    Toplam 45 saatlik eğitimde öğretmenlere, ''İletişim becerileri'', ''Sınıf yönetimi ve ölçme değerlendirme'' konularında bilgiler verilip, uygulamalı etkinlikler yapıldığını anlatan Gürbüz, interaktif bir eğitim olduğunu belirtti.
    Seminer sonunda katılımcılara sertifika verildi.
Editör: TE Bilişim