Ülkü Ocakları tarafından başlatılan kampanya kapsamında Yozgat Ülkü Ocakları “Gel bir bardak çay içelim” sloganıyla Bozok Üniversitesi’ni kazanan gençlere yönelik Yozgat ile ilgili rehberlik ve danışmanlık hizmetinin yanı sıra öğrencilere karşılama ve misafirperverlik örneği de sergiliyor.
Cumhuriyet Alanı ve terminale açılan stant ile Yozgat’ta akademik eğitim almaya gelen öğrencilere başta şehir olmak üzere eğitim, kampus ve yurt ile ilgili danışmanlık hizmeti veriliyor.

Yozgat Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman gençlerin en yakın arkadaşının Ülkü Ocakları olduğunu ve Ülkü Ocakları’nın tüm gençlere yönelik kültür ve eğitim hizmeti veren siyaset ve politikadan arınmış Türkiye’nin en büyük gençlik örgütlenmesi olduğunu belirtti.
Söz konusu kampanyanın amacı hakkında da bilgi aktaran Küçükduman “Öncelikle şehrimize üniversite eğitimi almak için gelen tüm arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Yozgat Ülkü Ocakları olarak düzenlediğimiz kampanyamız ile şehrimizin yabancısı olan ve şehrimize üniversite eğitimi almaya gelen öğrenci kardeşlerimize rehberlik hizmeti gerçekleştiriyoruz. Açtığımız stantlara birçok öğrenci kardeşimiz gelip başvuru yaptı ve rehberlik hizmetlerimizden faydalandı. Bunun yanı sıra birçok öğrenci velisi de okul kazanan çocuklarıyla birlikte ocağımızı ziyaret ederek şehrimiz hakkında bilgi sahibi oldu ve ocağımızın çayını içti yani faydalı bir kampanya oldu” dedi.

Duran Küçükduman Yozgat Ülkü Ocakları’na bütün öğrencileri davet ederek “Özellikle ön yargısı olanlar buyursun ve bir bardak çayımız içsin. İlimiz çok şükür misafirperver ve güvenilir iller arasında yer alıyor. Öğrencilerimiz burada çok rahat ve huzurlu bir şekilde inşallah eğitim öğretimlerini tamamlayacaklardır buna inancım tamdır. Ocağımızın kapısı da bütün genç kardeşlerimize açıktır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim