Yozgat PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen PTT’nin çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Yozgat'ta 12 PTT müdürlüğü, 7 PTT şubesi, 23 acente 170 personel ile 439 çeşitli işlem yaptıklarını vurgulayan  Başmüdür Mustafa Türkmen konuşmasına “Biz her ne kadar kamu hizmeti yapıyorsak da artık karlılık ve verimlilik ilkesini de takip ediyoruz. Biz Yozgat Başmüdürlüğü olarak gelirimizi giderimizi dengelemek, hatta kar etmek gibi bir politikamız var” diye devam etti.

Vatandaşların gönderdikleri posta ve kargoların güvenli bir şekilde teslim edildiğini de dile getiren Türkmen gönderilerin de internet üzerinden takip edilebildiğini söyledi. 
Başmüdür Mustafa Türkmen “Bütün gönderiler kayıt altına alınıyor ve ptt.gov.tr den takip edilebiliyor. Nerde, teslim edildi mi, edilmedi mi, evde bulunamadıysa ihbar  bırakıldı mı, bunun gibi bilgiler gözüküyor. Taahhütlü posta hizmetimizde her şey kayıt altına alınıyor ve sitemizden takip edilebiliyor. Makbuzda ki barkot numarası üzerinden vatandaşımız istediği zaman ptt.gov.tr ye girerek gönderisinin takibini yapabiliyor” şeklinde konuştu. 

“176’NCI MÜŞTERİYE HEDİYE”
Yozgat PTT Başmüdürlüğü, PTT’nin 176’ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, PTT Merkez Müdürlüğü ‘nde işlem gerçekleştiren 176’ncı şanslı müşteriye günün anısına hediye takdimlerinde bulundu. 
Gişeden 176’ncı barkodu alarak fatura yatırma işlemi gerçekleştiren Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Uğur Kadak’a PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. 
Şanslı müşteri Uğur Kadak ise PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen ve PTT personeline teşekkür ederek, hediyelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 176’ncı yıl anısına PTT personeli ve ailelerine bir moral ve motivasyon yemeği verileceği de bildirildi.

Editör: TE Bilişim