Yozgat’ta alışveriş sektörüne bir yenisi daha eklendi. İşadamı Mesut Açıkgöz'ün yaptırdığı Mutlu Alışveriş Merkezi dualarla açıldı.

            Açılışa Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat Tso Başkanı Metin Özışık, İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, İl Defterdarı Mustafa Işık, İl Müftüsü Nuh Korkmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi İl Müftüsü Nuh Korkmaz dua okuyarak müessesinin hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

            Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, bu tür müesseselerin Yozgat ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını söyledi. Başkan Başer, Bu gibi merkezlerin kente faydasının büyük olduğunu belirterek, "Mesut bey başka sektörlerde de faaliyetini sürdürerek yine ilimiz ekonomisine katkılar sağlamakta. İnşallah bu açılışlar daha da büyüyerek yine Yozgatımızda alışveriş zincirleri haline gelir. ben bu vesile ile Mutlu Alışveriş Merkezi sahibi Mesut Açıkgöz'ü kutluyor Yozgat'ımıza hayır ve uğur getirmesini, diliyorum." dedi.

            Alışveriş merkezinin sahibi Mesut Açıkgöz de mağazada gıdadan şarküteriye, tuhafiyeden temizlik maddelerine ve hırdavat malzemelerine kadar her türlü ürünün uygun fiyata tüketiciye sunulduğunu söyledi.

Editör: TE Bilişim