MHP Yozgat İl Başkanı  Cevdet Kaya partinin gerçekleştireceği il kongresi ve ilçe kongre tarihlerini il teşkilatı ve ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek belirlediklerini söyleyen Cevdet Kaya, basın mensuplarına kongre tarihlerini de aktardı. 
MHP Yozgat İl Teşkilatı olarak ilçe teşkilatlarıyla birlikte yaptıkları istişare sonucu kongre takvimini oluşturduklarını kaydeden Cevdet Kaya, MHP’nin Yozgat’taki kongre sürecinin 30 Kasım Pazar günü yapılacak Merkez İlçe kongresiyle start alacağını belirtti. Cevdet Kaya, 4 Aralık’ ta Akdağmadeni ve Şefaatli, 6 Aralık’ta Boğazlıyan ve Yenifakılı, 7 Aralık’ta Sorgun ve Sarıkaya, 13 Aralık’ta Yerköy ve Aydıncık, 14 Aralık’ta Çandır ve Çayıralan, 20 Aralık’ta ise Saraykent, Kadışehri ve Çekerek kongrelerini gerçekleştireceklerini ifade etti. 
MHP İl Başkanı Cevdet Kaya ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından ise 18 Ocak 2015’te İl Başkanlığı kongresini gerçekleştireceklerini açıkladı. Cevdet Kaya, “Hiç şüphesiz ki tüm kongrelerimiz birlik ve beraberlik içerisinde, ülküdaşlık şuuruyla gerçekleşecek olup. Kongrelerin ardından ise bütün partililerimiz 2015’te yapılacak genel seçimlerde partimizi iktidara taşımak ülküsüyle omuz omuza mücadeleye koyulacaktır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim