Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Vali Abdulkadir Yazıcı, Ramazan Bayramı resmi kutlama programı kapsamın Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla bayramlaştı.

Vali Abdulkadir Yazıcı, Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan bayramlaşma töreni ile ilgili yaptığı açıklamada,” Kamu görevlileri ve halkımızın bayramlaşama töreninin kapalı alanlardan çıkararak açık alanda herkesin katılacağı şekilde yaptık. İlki geçtiğimiz Kurban Bayramında yaptığımız bu uygulama ile vatandaşlarımızla bayramlaşma daha samimi bir ortamda gerçekleşmektedir.”dedi.

Programa Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Vali Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Osman Coşkun, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Vali Abdulkadir Yazıcı ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla, Yozgat Devlet Hastanesi, İl Jandarma Komutanlığı, Yozgat Polisevi, Alparslan Türkeş Huzurevi, Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek buralarda vatandaşlarla bayramlaştılar.

HUZUREVİNDE BAYRAMLAŞMA

Huzurevinde yaşlılarla tek tek bayramlaşan Vali Yazıcı, onlarla sohbet ederek hatırlarını sordu.
Vali Yazıcı, yaşlılarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını ve Valiliğimizin kapısının her zaman kendilerine açık olduğunu söyledi. 
Rehabilitasyon merkezi kalanlarla gerçekleştirilen bayramlaşmada da eğlenceli anlar yaşandı. Fikret Özdinç isimli vatandaşın söylediği birbirinden güzel türkülere Vali Yazıcı eşlik etti.

Editör: TE Bilişim