Kadir-i Tarikatı Nadir-i ilk kolu olan Gaziantepli Bilal Baba Hz.’nin torunu, Hilmi baba Hazretlerinin oğlu olan ve gün geçtikçe müritleri çoğalan Bilalbaba Hz’nin, Gaziantep, Kırıkkale, Yerköy ve çevre il ve ilçelerden katılan bir çok müridi Çanakkale Şehitlerini anma münasebeti ile Yerköy’de bir araya gelerek mevlüt okuttular.
Gaziantepli Bilal Baba Hz.’nin yüzlerce müridi ve çok sayıda Yerköy’lü vatandaş bir araya gelerek hem şifalı yemeklerden yediler hem de Yerköy Molla Hüsrev Camii’nde mevlid’i şerif’e katılarak ilahi dinleyip zikir çektiler.
İkindi namazından sonra Yerköy Mollah Hüsrev Camiinde düzenlenen mevlüt programında Gazi Antepli Kadir-i Tarikatı Nadir-i Kolu Bilal Baba Hazretlerinin Müritleri ve Nadiriler ilahi grubu Çanakkale Şehitlerini anma  nedeniyle Yerköy'de mevlid'İ şerif okudular.
Nadiriler ilahi grubunun okuduğu birbirinden güzel ilahiler eşliğinde zikirler çekilip dualar edildi. Çok sayıda vatandaş Yerköy Molla Hüsrev Camiine akın edip, ilahi ve zikirleri beğeniyle izlediler.

Editör: TE Bilişim