İl Genel Meclisi bir akaryakıt firmasının yapmayı planladığı ek LPG satış istasyonu ve bir vatandaşa ait büyük baş hayvan mandırası ve müştemilatı yapımı için hazırlanan mevzi ve imar planlarını oy birliği ile kabul etti.
    İl Genel Meclisi Şubat ayı ilk toplantısı yapıldı. Başkan Vekili Duran Yıldırım başkanlığındaki toplantıda iki gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
    Saat 10:30’daki toplantı açılış ve yoklamanın ardından bir önceki oturum tutanak özetinin okunması ile başladı.Gündemin ilk maddesinde Akdağmadeni İlçesi’ne bağlı Yeni Yapan Köyü sınırları içerisinde Yusuf Kaya’ya ait taşınmaz üzerindeki akaryakıt istasyonuna ait ek LPG satış istasyonu yapımı için hazırlanan Mevzi Hazım İmar Planı ve Mevzi İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun uygunluk raporu görüşülerek onaylandı.
    İkinci gündem maddesinde ise Sorgun İlçesi Ayrıdam Köyü Şose altı mevkiinde, mülkiyeti Kamil Arslan adına olan taşınmaz üzerine yapımı planlanan büyükbaş hayvan mandırası yapımı için hazırlanan Mevki Nazım İmar Planı ve Mevzi İmar Planının uygun olduğu yönündeki Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu oy birliği ile karara bağlandı.
Editör: TE Bilişim