Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında tüm İslam Alemi’nin ve Yozgatlı hemşerilerinin bayramını kutladı.
Arslan, milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerden olan bayramın toplumsal birlikteliğe vesile olması temennisinde bulundu.
Bayramların aynı zamanda kardeşlik bağının kuvvetlenmesine vesile olan değerlerin de hatırlandığı müstesna günlerden olduğunu vurgulayan Arslan, şunları söyledi:
“Güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı ruhuna uygun yaşamalıyız. Kıymetli hemşerilerimle birlikte bir bayramı daha kutlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine, ülkemize, Yozgat’ımıza sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

Editör: TE Bilişim