S.S. Minibüsçüler Kooperatifi Sarıkaya Tur, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının başlanmasından dolayı ve yaklaşık olarak 10 yıldır sürdürdüğü kurban kesimi ve dua törenini bu yılda devam ettirdi.
19 Eylül Cuma günü Minibüsçüler Kooperatifi önünde düzenlenen törene Sarıkaya Belediye Avukat Ömer Açıkel, Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Mermi, Sarıkaya İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, çok sayıda daire amiri ve kurum müdürü, S.S. Minibüsçüler Kooperatifi Sarıkaya Arif Yılmaz ve sürücüler katıldı.

Kurban kesiminin ardından dualar edildi. Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, sürücülere çok önemli bir iş yaptığını söyleyerek kendilerine güvenlerinin tam olduklarını, kooperatif yönetime ve sürücülere teşekkür etti.
Kesilen kurban etleri ise İrfaniye Talebe Yurdu’na bağışlanacağını söyleyen Arif Yılmaz, “Yaklaşık olarak 10 yıldan beri her yıl eğitim öğretim hayatının başlangıcında kurban kesimi ve dua törenini gelenek haline getirerek bu yıl da geleneği bozmadık.” 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının Sarıkaya, Yozgat’a, Türkiye’ye ve tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan niyaz eden Başkan Yılmaz açıklamalarına şöyle devam etti: “Geleceğimizi emanet etmiş olduğumuz çocuklarımızı güvenle taşıyan şoför arkadaşlarımıza da kazasız belasız görevlerini başarı ile yapmalarını Allah’tan niyaz ediyorum. Bizlere her konuda yol gösteren değerli Kaymakamımıza, bizlere yardımcı olarak dayanışma içinde bu işi beraber yaptığımız Milli Eğitim Müdürümüze ve Şube Müdürlerimize teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim