Aydıncık Kaymakamı Nesim Işık beraberindeki heyet ile birlikte ilçeye bağlı köylerin bir kısmını ziyaret ederek köylerde incelemelerde bulundu ve vatandaşların sorunlarını dinledi.
Aydıncık Kaymakamı Nesim Işık ziyaret ettiği köylerde okul ve camileri ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. İlçeye bağlı köylerden Hacıilyas, Kızılcakışla, Kırımoluk, Kıyıkışla köylerini ziyaret eden Kaymakam Işık’a İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Engin, İlçe Yazı İşleri Müdürü Osman Türker, İlçe Müftüsü Dursun Sarı, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Yücel Çelik ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Demet Çavdar Armağan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Keskin, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Şakir Erdoğan da eşlik etti.
Kaymakam Işık, ziyaretlerde muhtarlardan köylerinin genel durumu hakkında bilgiler aldı.
Muhtarların istek ve taleplerini de dinleyen Işık, aciliyeti bulunan sorunların ivedilikle giderileceğini belirtti.
Işık, köyleri tanımak ve ihtiyaçlarını yerinde görmek ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, devletin tüm birimleri ile birlikte köylülerin yanında olduklarını, bu tür ziyaretler ile vatandaşın sorunlarını yerinde gördüklerini ve çözümü konusunda da çaba sarf edeceklerini kaydetti.
Köylüler de ilçe kaymakamının köylerine yaptığı ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, devleti yanlarında görmekten büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını belirttiler.

Editör: TE Bilişim