AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığını yapmış, başarılı isimlerin her yıl buluşmasına vesile olan ‘Eskimeyen il başkanları’ buluşmasının 4’üncü ayağı bu yıl Kocaeli’nde yapıldı.

 5-7 Eylül tarihleri arasında yapılan toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ana Kademe MKYK Üyesi Orhan Yeğin, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Genel Merkez Gençlik Kolları eski Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu, Ak Parti Yozgat eski Gençlik Kolları Başkanı Çelebi Altuntaş, 81 ilden gelen il başkanları ve geçmiş dönemde görev yapan genel merkez yöneticileri katıldı.
İlk gün tanışma şeklinde gerçekleşen toplantının ikinci gününde saat 10.00 ile 13.00 arasında istişare düzenlendi. Seka Park’ta öğle yemeği ile devam eden programın bu bölümüne Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı. Yemeğin ardından Seka Park Bilim ve Kültür Gezisi düzenlendi. Selim Sırrı Paşa Konağı’ndaki akşam yemeği öncesinde programa Yozgat’ı temsilen katılan Ak Parti Yozgat eski Gençlik Kolları Başkanı Çelebi Altuntaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve diğer protokol üyelerine Yozgat çinisinden yapılma tabak ve ametist  taşından yapılma tespih hediye etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Altuntaş’a teşekkür ederek; “AK Parti her zaman gençliği önem veren, gençlerin yön verdiği bir Türkiye vizyonu ile siyaset üretti. Bu anlamda hiçbir zaman kendinden geçmiş, uyuşuk, hiçbir işe yaramayan gençlik istemedik. Bu anlamda bu gün buradaki programa katılan gençlerimizin başarılı çalışmaları oldu. Her birine teşekkür ediyorum. Ayrıca Yozgat’tan getirdiği özel hediyelerle Yozgat’ı burada bizlere hatırlatan Çelebi kardeşime de teşekkür ediyorum” dedi.
Ak Parti Yozgat eski Gençlik Kolları Başkanı Çelebi Altuntaş da, 4 yılda yapılan bu tür istişare toplantıları ile gençliğin daha aktif ve diri olduğunu söyledi.

Gençlerin AK Parti çatısı altında kişisel menfaat için siyaset üretmediğinin altını çizen Altuntaş; “Her zaman dostluk, kardeşlik davamıza olan inancımız, kurucu genel başkanımız ve cumhurbaşkanımıza olan inancımız tam oldu. Bizler 4 yıldır bir araya gelerek görevde olmanın çok da önemli olmadığını, görevde olmasak da ülkemiz ve partimiz için çalıştığımız ortaya koyduk. Kocaeli’ndeki organizasyonun gerçekleşmesine emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim