Geçirdiği trafik kazası sonucu sol kolunu ve sol elini kullanamayan çaresiz adam, hiçbir geliri olmadığı için muhtaç bir yaşam sürüyor. Böbrek rahatsızlığı nedeni ile bir süredir hastanede yatan adam devlet şefkati bekliyor.

   1976 yılında Akdağmadeni İlçesi’nde geçirdiği trafik kazası sonrası sol ayağı ve sol elinden sakatlanan 55 yaşındaki Seyhan Ercan isimli vatandaş, yardım bekliyor. Kısa bir süre önce rahatsızlanarak Ankara’da ameliyata edilen Ercan, hiçbir geliri ve kimsesiz olmadığı için çaresizlik içinde kendine uzanacak yardım eli bekliyor.

   Sorgun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın aylık ödediği 100 TL ile geçimini sağlamaya çalışan Ercan, oturduğu evin kirasını veremediği için ev sahibi tarafından kapı dışarı edildi.

    Hiçbir yerden geliri olmadığı için düzenli beslenme ve barınma sorunu yaşayan Seyhan, kısa bir süre önce rahatsızlanarak Ankara’da bir hastanede tedavi altına alındı. Burada böbreğinin bir tanesi alınan Seyhan Ercan, Sorgun’a döndüğünde yine çaresiz ve kimsesiz bir hayatın içinde mücadele etmeye çalışacak.

    Özürlü maaşı için SGK’ya başvurmasına rağmen herhangi bir sonuç alamayan çaresiz adam, devletin kendisine sahip çıkmasını istiyor.

Editör: TE Bilişim