Çekerek ilçesinde 30 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde AK Parti’den 7’nci sıra adayı olarak Belediye Meclisine giren Keziban Şafak, 1944 yılından beri yaklaşık 70 yıllık Çekerek ilçesinde Çekerek Belediye Meclisinde görev yapan ilk bayan oldu.
MECLİS’İN  TEK BAYAN ÜYESİ
Belediye meclisinde görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Keziban Şafak; “Bu seçimlerle birlikte bayanlar bizde varız dedi. İlçemizde yaşayan bayanların Çekerek için verilecek kararlarda görev alması bayanların söz sahibi olmasının göstergesidir. Bayanların gözü, kulağı tercümanı olmak için tüm gücümle çalışarak bayanları mahcuğ etmeyeceğim söz veriyorum” dedi.
İki çocuk sahibi olan Şafak, verdiği mücadelenin farkında olduğunu belirterek, bundan sonra daha çok çalışıp hem ilçesine hem de çocuklarını daha iyi hizmet vermeye çalışacağını kaydetti.
KEZİBAN ŞAFAK KİMDİR ?
1971 Çekerek Bazlambaç doğumlu ilkokulu Bazlambaç ilköğretim okulunda, ortaokulu Çekerek’te okudu. Lise yi açık lise olarak okuyor.
Çekerek ilçesinde yapılan birçok kurstan sertifikası bulunan ve çalışkan bir yapıya sahip olan Şafak Evli ve 2 çocuk annesi ev hanımı.

Editör: TE Bilişim