Makine Mühendisleri Odası Başkanı Tahir Demirel, yaptığı yazılı açıklama ile Müslümanlara dünya üzerinde uygulanan zulme dikkat çekti,

“Bu Günler kardeşliğin, sevginin, dostluğun, mutluluğun ve huzurun zirve yaptığı günlerdir. Türk - İslam coğrafyasına baktığın zaman bu durumun tam tersinin yaşandığını görüyorsun. Kan ve Gözyaşının eksik olmadığı insanlar arası ikili ilişkilerin sahteleştiği sadece adet yerini bulsun diye kucaklaştığı günlere dönüşmüştür” diyen Demirel, şöyle devam etti:

“Bizler alış-veriş telaşındayken, Çin’de Uygur Türkleri, Myanmar’da ve Sri Lanka’da Arakan Müslümanları, Kuzey Irak’ta Türkmenler, İsrail’de Filistinliler, Mısır ve Suriye’de Sünni Müslümanlar can telaşındalar.

Bizler ne yiyelim ne giyelim diye seçenekler üzerinde kafa yorarken, Çin’de Uygur Türkleri, Myanmar’da ve Sri Lanka’da Arakan Müslümanları, Kuzey Irak’ta Türkmenler, İsrail’de Filistinliler, Mısır ve Suriye’de Sünni Müslümanlar kurşun yemekte, sadece tek tip kefen giymekteler. Ülkemizde bir kesim 4 parmak işaretinin Mısır’nı görmekte, bizlerin işin içine girerek karıştırdığımız Suriye’yi görmekte. Yıllardır Zulüm gören Türkler hiç dikkate alınmamaktadır.”

Ülkemizde ve diğer İslam coğrafyasına bir kesimin ülkelerin kapital içinde şehvetten başka bir şey düşünmediğini, diğer bir kesimin mezhep çatışması içinde kendi kendini yok ettiğini ileri süren Demirel, başka bir kesimin ise ırk kavgası içinde boğuştuğunu kaydetti.

Demirel, şunları söyledi: “Bu ülkeleri bu hale getiren güçlerse bunun zevkini çıkara çıkara arkalarına yaslanmış bir eline purosunu diğer eline de viskisini almış keyif aleminde Müslümanları izlemekte ve piyonlar ülkesi devletleri istediği gibi hareket ettirmekte.

Bu toprakları Emperyalist ve Kapitalistlere peşkeş çekip sermaye yapanlar, mazlumları düşürdüğünüz durumdan dolayı aldığınız ahlar içerisinde boğulacaksınız. NEMRUT'laştırmalarınız TUFAN'larınızı hazırlıyor bilginize.

Ey Müslüman kendine gelip, uyanmak ve direnmek adına, adına ne dersen de bu güçlere artık bir dur demenin zamanı gelmiş ve geçmiştir. Kişisel ihtiraslarını bırak Müslüman olmanın gereğini yap ki Üstad NFK dediği ; Güneşi ceplerinizde kaybetmiş marka Müslüman’lığından kurtul. Kıyamet alametlerinin bir çoğu gerçekleşti. Hazırlan kendi elinle, kendine hazırladığın dünyanla yüzleşeceğin ve hesap vereceğin güne.

Bu düşünce ve duygularla İslam Coğrafyasının, Türk Dünyasının ve Mensubu olmaktan şeref duyduğum Aziz Milletimin bir an önce aklını başına alıp Allah’a sığınmasını diliyorum. Yüce Yaradan’ın mu millete acıyıp yardım etmesini temenni ediyorum.”

Editör: TE Bilişim