Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut, kaymakamlık ile ortaklaşa hazırladıkları proje kapsamında İmam Hatip Lisesi arka kısmında bulunan orman vasfına haiz olmayan 50 dönümlük alanın mesire alanı olarak düzenlenmesinin planlandığını söyledi. Karadavut, belirlenen alanın orman arazisine çevrilip, Orman Bölge Müdürlüğü'ne teslim edildiğini vurgulayarak, "Bu bölge orman işletmesinden kiralanıp, piknik yapılabilmesine imkan verebilecek sosyal tesisler yapılacaktır" dedi.

Bölgede çalışmaların başladığını, resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından alandaki çalışmaların hızlandırılacağını vurgulayan Başkan Karadavut, "Orman vasfını haiz olmadığı için uzun süredir bakımsız kalan alan, başlatılan ağaç seyreltme çalışmalarıyla daha sağlıklı bir orman haline getirilmesi planlanmıştır. Orman içi yol çalışmaları da başlatılmıştır" dedi.
Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut, hazırlanan proje kapsamında bölgede restoran, kafe, lavabolar, ibadethane, kamelyalar, yürüyüş yolu, çocuk oyun grubu ve benzeri sosyal ünitelerin tesis edileceğini, önümüzdeki yaz döneminden önce de tamamlanarak hizmete sunulacağını belirtti.

Editör: TE Bilişim