AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Nurullah Nurdoğan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret turunu sürdürüyor. Merkez ve ilçelerde çalışmalarını sürdüren Nurdoğan, son günlerde artan kadına yönelik şiddete sert tepki gösterdi. 
Nurdoğan, Mersin’de insanlıktan bihaber kişilerce katledilen Özgecan Arslan’ın acısını halen yaşadıklarını ifade etti. Kadına yönelik şiddetin artmaya başladığına vurgu yapan Nurdoğan, bunun önüne geçilmesi için gerekli çalışmaların ve cezai işlemlerin hızlandırılması gerektiğini aktardı. Kadına yönelik şiddetin kabul edilemeyeceğinin altını çizen Nurdoğan, hiçbir sebebin şiddetle bağlantısının olmayacağına dikkat çekti.
Nurdoğan seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde Yozgat’ın sorunlarını bildiklerini kaydetti.Yozgat ve Yozgat insanı ile her zaman iç içe olduğuna vurgu yapan Nurdoğan, “Biz siyaset yoluna çıkarken hedefimiz en iyi hizmeti sunabilmenin gayretidir. Hesabi değil hasbi olacağız anlayışıyla halkımızın huzuruna çıktık. Yozgat için yapılması gereken çalışmaların neler olduğunu biliyoruz. Göreve talip olmak bizim açımızdan bir onur. Allah nasip eder seçildiğimiz takdirde de halkımızla olan bağlarımızı, gönül birlikteliğimizi hiçbir zaman koparmayacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim