İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen “İnancın Gölgesinde Mutluluk ve Başarı” konulu konferansa çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı.
Konferansa konuşmacı olarak katılan İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Hasan Çevikoğlu, İslam inancı çerçevesinde başarı ve mutluluğu yakalama formüllerini anlattı.
Başarıyı iki açıdan ele alınması gerektiğine dikkat çeken Çevikoğlu,“Başarı bir dünyevi ikincisi ise uhrevi başarı olarak ikiye ayrılır. Bunları bir bütün olarak değerlendirmeliyiz. Dünyevi başarıyı tek başına bir başarı olarak kabul etmiyoruz. Asıl başarı ahirete yönelik Allah’ı ve Resulünü memnun etmiş olarak ahirette yakalayacağımız başarı olarak değerlendiriyoruz” dedi.
Çevikoğlu, “Başarı için en önemli şey Allah’ı ve Resulünü her şeyden fazla sevdiğimizi göstermektir. Sonra ideallerimiz, amaçlarımız ve taleplerimiz ne ise onları gerçekleştirmek için çalışmak gerekir” şeklinde konuştu.
Program sonunda İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Veysel Nargül tarafından konferansı veren Yrd. Doç. Dr. Hasan Çelikoğlu’na plaket takdimi edildi.

Editör: TE Bilişim