Seminer öncesi konuşan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Saçmacı: “Her hafta değişik konu ve konuklarla öğrencilerimizi alanı ile ilgili konularda  bilgilendirerek  daha bilinçli hale gelmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bugünde ülkemizin iki önemli güzide kurumundan gelen uzmanlarız öğrencilerimizi bilgilendirecekler . Sermaye piyasası ile ilgili bilinmeyen bir çok konu hakkında bilgiler verecekler. Seminerin faydalı geçeğine inanıyorum. Bu tür organizasyonlarımız  bundan sonraki süreçte de devam edecek” dedi. 

Seminere konuşmacı olarak katılan Sermaye Piyasası kurulu uzmanı Mahmut Okur, ve Türkiye Sermaye Piyasası  Birliği uzmanı  Serhat İşler, “Sermaye Piyasası Kurulunun  temel yapısı, kuruluş ve teşkilat sistemi, ulusal finansal eğitim projesi,lisanslama sınavları, kariyer olanakları ve fırsatlar gibi konularda bilgiler aktardı.

Seminer sonrası etkinliğe İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Saçmacı, semineri veren Sermaye Piyasası kurulu uzmanı Mahmut Okur, ve Türkiye Sermaye Piyasası  Birliği uzmanı  Serhat İşler’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. 

Editör: TE Bilişim