Çiftçi, tespit edilen öğrencileri kampanyaya destek veren tekstil firması yetkililerine bildirdiklerini anlatarak, ''TEMA tekstil firması da okullara ve öğrencilere göre ayrı ayrı koliler halinde verdiğimiz siparişleri Kızılay Şubemize gönderdi. Daha sonra Kaymakam Yaşar Dönmez ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir ile birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere giysilerini dağıttık. Öğrencilerin memnuniyeti bizleri çok mutlu etti. Bu tip yardımları zaman zaman yapmaya devam edeceğiz'' dedi.
     Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez de ihtiyaç sahibi öğrenciler için yapılan bu yardımların artarak devam etmesi gerektiğini söyleyerek, Kızılay Şubesi'nin anlamlı bir kampanya yaptığını belirtti.
     Başkan Çiftçi ve ekibine teşekkür eden Dönmez, böyle yardımların artarak devam etmesini temenni etti.
TDP BİRİMİNDEN
 ÖĞRENCİLERE
KIRTASİYE YARDIMI
    Çekerek ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) birimi tarafından 400 dar gelirli ilköğretim öğrencisine kırtasiye yardımı yapıldı.
     Çekerek İlçe Emniyet Müdürlüğü TDP birimi, 2011?2012 eğitim öğretimin başlamasıyla birlikte ilçe merkezinde bulunan 6 ilköğretim okulunda tespit edilen, 400 dar gelirli öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı.
     Yapılan yardımlarla hem dar gelirli öğrencilere destek olduklarını hem de öğrencilere polis sevgisini aşıladıklarını dile getiren Komiser Kenan Akgöllü, her yıl olduğu gibi 2011?2012 eğitim öğretim yılı başlangıcında da öğrencilerle birlikte güzel bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti.
     Akgöllü, çocuklara polis sevgisini küçük yaşlarda aşılanması gerektiğini belirterek, öğrencilerin polisler hakkında merak edip sorduğu sorulara cevap verdi.
Editör: TE Bilişim