Esenli Bilal Şahin Huzurevi’nde gerçekleşen sergiye İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Erdoğan ,İl Kültür Turizm Müdürü Lütfü İbiş ,Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İbrahim Yücel ve vatandaşlar katılım gösterdi. 
Sergi açılışı sırasında konuşan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Erdoğan eğitim sürecinin insan doğumundan başlayıp, ölünceye kadar devam ettiğini söyledi. Eğitim denilince akla sadece okulların gelmemesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan, “Görüldüğü üzere huzurevinde dahi eğitim öğretim faaliyetleri devam edip bu şekilde güzel sergiler ile meyvesini vermektedir. Huzurevi sakinlerinin bizler için yapmış olduğu ürünler gerçekten çok anlamlı ve bir o kadar da değerlidir” dedi.
Fatih Erdoğan, sergiyle birlikte eğitim ve öğretimin yaşının olmadığını bir kez daha yerinde gördüklerini ifade ederek, “Bu serginin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür eder daha nice sergilerde görüşmeyi dilerim” diye konuştu.
Esenli Bilal Şahin Huzurevi bahçesinde gerçekleşen sergi protokol üyelerinin kurdele kesme töreninin ardından tanıtıma açıldı. Ayrıca iş adamı Bilal Şahin  ise kurs giderleri ile ilgili maddi anlamda serginin oluşmasına destek sağladı.
Halk tarafından da büyük ilgi gören sergi konukların stantları gezmesi ile son buldu. 

Editör: TE Bilişim