Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat'a hizmet sunulması noktasında üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getiren mevcut meclis üyeleri ile eski meclis üyelerine teşekkür etti.
    Belediye Meclis Salonu'nda olağanüstü toplanan meclis üyeleri gündemde yer alan konuları görüşerek karara bağladı. Toplantı öncesinde geçtiğimiz dönemde belediye meclis üyeliği yapan 20 kişiye Belediye Başkanı Yusuf Başer tarafından teşekkür plaketi verildi.
       Belediye Başkanı Yusuf Başer, bu gün belediyenin olağanüstü meclis toplantısını yaptıklarını, bu toplantıda imar revizyonu ile ilgili konuların görüşüldüğünü söyledi. Başer, belediye meclisi denetim kurulu seçimi yaptıklarını ve MHP'den Mehmet Yeniay'ın, AK Parti'den ise Ahmet Alkan ve Enver Çakıroğlu'nun oy birliği ile belediye meclisi denetim kuruluna seçildiğini belirtti.
    Meclis gündeme yeni iki mahalle ilave yapılmasını aldıklarını belirten Başer, ''Birisi TOKİ tarafından Şeh Osman Mahallesi ikiye bölünerek oraya yeni bir isim konularak hizmetin daha iyi ve kaliteli götürülmesiyle ilgiliydi. Diğeri ise İşadamı Bilal Şahin'in Kent Park karşısındaki yeni yapılan blokların bulunduğu bölgeye onun isminin verilmesini görüştük'' dedi.
    Başer, bu iki konununda önümüzdeki meclis toplantısına yetiştirilmesi kaydıyla komisyona havale edildiğini komisyon tarafından yapılacak incelemeler ve belirlenecek sınırlar sonrasında gelecek meclis toplantısında büyük ihtimalle yeni iki mahallenin kurulmasını kararlaştıracaklarını sözlerine ekledi.
    Belediye Başkanı Yusuf Başer, toplantı sırasında Maliye'den gelen iki memurun Et Entegre Tesisleri'nin devriyle ilgili belgesini imzaladı.
   
Editör: TE Bilişim