Hemşehrimiz Kürşat Taştan Ordu Üniversitesi İdari Mali İşler Daire Başkanı oldu.
06 Şubat 2012 Pazartesi 07:30
Bu haber 688 kez okundu
1979 yılında Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde doğan ve İlköğretimini ilçesinde tamamlayarak, Yozgat Anadolu Lisesine devam eden Taştan, yüksek öğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. Ayrıca; Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İşletme Yüksek Lisans (Master) çalışması yapan Taştan, 1999 yılında Ziraat Bankasında memur olarak göreve başladı.
Kürşat Taştan, 2002 yılında geçiş yaptığı Sağlık Bakanlığında 2011 yılına kadar Memur, Şef ve Şube Müdürlüğü görevlerini yürüttü.
Ordu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fakülte Sekreterliği görevini yürüten Kürşat Taştan, aynı üniversitenin İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevine atanarak, yeni görevine başladı.
Yasin RİHAN_Yozgat Bozok Üniversitesi3 ay önce yorumlandı
yozgat anadolu lisesi nden tanıdığım sayın kürşat taştan beye yeni görevinde başarılar diliyor ve yozgatımız adına büyük bir gurura imza attığı için kendisini kutluyorum.
YorumlarToplam 4 yorum mevcut
ÖMERACUNER 3 ay önce yorumlandı
sayin kürşat bey kardeşimle sağlik bakanliginda beraber çaliştik çok değerli birinsandir yeni görevinde üstün başarilar dilerim saygilar sunarim
Yasin RİHAN_Yozgat Bozok Üniversitesi 3 ay önce yorumlandı
yozgat anadolu lisesi nden tanıdığım sayın kürşat taştan beye yeni görevinde başarılar diliyor ve yozgatımız adına büyük bir gurura imza attığı için kendisini kutluyorum.
Mehmet KILIÇARSLAN 4 ay önce yorumlandı
değerli hemşehrimiz kürşat taştan bey'e ordu üniversitesi idari ve mali işler daire başkanliği görevinde başarilar dilerim.hayirli olsun.
gökay yüksel 4 ay önce yorumlandı
hayırlı olsun gurur duydum