Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın uzun yıllar danışmanlığını yapan Burhan Güvenç, Yozgat milletvekili aday adayı olarak çıktığı yeni yolda yoğun bir temas programı başlattı. Dün,  beraberinde Yeniyer Belediye Başkanı Osman Yılmaz ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Güvenç, gazetemiz genel koordinatörü Erhan Kayhan’ın konuğu oldu. 
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Güvenç, uzun süredir Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın danışmanı olarak görev yaptığını belirterek; 
“Bu süreçte bize ne şekilde olursa olsun ulaşan Yozgatlı hemşerilerimin haklı taleplerinde yardımcı olmaya, doğduğumuz topraklara hizmet noktasında mesaimizi, gayretimizi sonuna kadar kullanmaya gayret ettim. Hamdolsun, bu zorlu süreçte bir gün bile yılgınlığa, yorgunluğa kapılmadım” dedi. 
Bundan sonraki süreçte amacının Yozgat’a yılların verdiği tecrübeye dayanarak daha etkin hizmet vermek olduğunun altını çizen Güvenç, şöyle konuştu: 
“Ankara’daki görevim boyunca hiçbir zaman Yozgat’tan kopmadık. Hemşerilerimin sorunların, beklentileri, çözüm noktalarını çok iyi biliyorum. Ankara siyasetini ve bürokrasini tanıyan bir Yozgatlı olarak 7 Haziran seçimlerinde temsil noktasına talip oldu. Öncelikle dileğimiz ve temennimiz Allah’tan hayırlısı.Hakkımız da hayırlısı ne ise o olsun.” 

Editör: TE Bilişim