HAS Parti Yozgat İl Teşkilatı, 12 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimlerinde Yozgat'tan milletvekili olmak için başvuran 16 aday adayını düzenlediği toplantıyla tanıttı.

            Has Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Şahin Kılınçaslan, 12 Haziranda yapılacak milletvekilliği genel seçimleri için aday adayı tanıtım toplantısı düzenlediklerini belirterek, HAS Parti'nin yeni kurulmasına rağmen, tüm Türkiye'de teşkilatlandığını kaydetti.

            Konuşmasında iktidar partisini de eleştiren Kılınçaslan, Ak Parti’nin Yozgat ve Türkiye’ye kazanımlardan çok sorun ürettiğini ileri sürdü.

            Ekonomik ve sosyal gerilemenin hızla devam ettiğinden bahseden Kılınçarslan, bu gerilemeden Yozgat’ın da nasibini aldığını ileri sürdü.

            Konuşmaların ardından, Has Parti'den Yozgat milletvekilliği aday adayları tanıtıldı.

            HAS Parti Milletvekili aday adayları şu isimlerden oluşuyor: “Kazım Arslan (Doktor), Ahmet Akgün (Esnaf), Kamil Akdemir (Çiftçi), Süleyman Adgözel (Esnaf), Hasan Özdemir (İşadamı), Mehmet Ardıç (Büro yöneticisi), Mustafa Doğan (Zahireci), Nuri Özcan Üstündağ (İdareci), Ferhat Kaplan (Esnaf), Abdullah Kılıç (Esnaf), Çavuş Başer (Esnaf), Fatih Batuk (Çiftçi), Hamdi Alan (Esnaf), Cihangir Caner (Esnaf), Uğur Karakoç (Esnaf), Abdulkadir Şahin (Esnaf).

Editör: TE Bilişim