Yozgat'ın yerel markası Gimat, Yozgat halkının markası olduğunu bir kez daha göstererek, Türkiye'nin içinde bulunduğu zor ortamda hem darbelere hayır demek meydanlara indi, hem de vatandaşlara ikramlar yaparak takdir topladı. Gimat Yozgat'ta kazandığını Yozgat'a yatırdığını, Yozgat halkı ile paylaştığını bu vesile ile bir kez daha gösterdi.

DARBELER TÜRKİYE'YE ÇOK ÇEKTİRDİ
Demokrasi Nöbetinde halkımızın yanındayız sloganıyla onlarca elemanını meydana getirerek örnek teşkil eden Gimat, halkın takdirini topladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Gimat Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, 'Ülkemiz darbelerden çok çekti. Ama şükürler olsun halkımız millet olma bilincini göstererek bu hain girişimi engelledi. Bugün Türk Milleti basiretini, kardeşlik yapısını tüm dünyaya ve şer odaklarına da ispat etti. Allah bir daha bu ülkeyi böyle zor şartlarla karşılaştırmasın' dedi.
HALKIMIZIN YANINDAYIZ
Gimat olarak iyiye dair her olayda tavrımızı göstermeye çalışıyoruz diyen Özışık, 'Halkımız günlerdir meydanlarda darbeye karşı nöbet tutuyor. Bizde Gimat yönetimi ve çalışanları olarak bu kutlu birlikteliğe destek olmak istedik. Meydanda halkımıza çeşitli ikramlarda bulunduk. Aynı zamanda da Demokrasi Nöbetine onlarca çalışanımızla destek olduk' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim