Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü salonunda yapılan toplantıya Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer başkanlığında, Şube Müdürleri Hasan Bağçeci ve Hayati Şahbaz'ın ile İle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmakta olan antrenörlerin katılımıyla antrenör değerlendirme ve gençlik haftası kutlamam programı planlama toplantısı yapıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan Antrenörlere yönelik düzenlenen Nisan ayı değerlendirme ve haziran  ayı antrenör planlama toplantısında Antrenörlere Geleneksel Çocuk Oyunları İl Spor Merkezleri, Gençlik Haftası ve branşlarla ilgili çalışma programları ile İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen sportif faaliyetlerde gösterilen genel durum ve başarı değerlendirmesi ve ilgili karşılıklı fikir alışverişi yapılırken, Toplantının öncelikli gündem maddesi İl Spor Merkezlerinin daha fazla kitleye ulaştırmak oldu.
Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, toplantı öncesinde yaptığı konuşmada, müdürlükleri bünyesinde açılan İl Spor Merkezlerinde eğitim gören çocukların ve lisanslı sporcu sayısının arttırılması için gerekli çalışmaların titizlikle yürütülmesini istedi. Geleneksel çocuk oyunlarının sonuna gelindiğini antrenörlerin okullarda çocuklar ile birebir ilgilenerek geleneksel çocuk oyunlarını anlattığını ifade eden Güneşer, ‘’16-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Gençlik Haftası ile Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını bu sene daha yoğun bir şekilde geçireceğiz. Geçen senelere nazaran biraz daha etkinlik sayımızı arttırmayı planlıyoruz. Bu doğrultuda burada bulunan antrenör arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapacaklardır’’ dedi. 

Editör: TE Bilişim