Hayvancılıkta her geçen yıl potansiyeli artan Yozgat’ta veteriner hekim ihtiyacı noktasında genç isimler sektöre dahil oluyor.

Bozok Veteriner Kliniğini Yozgat Tol Çarşı’da hizmete açan Veteriner Hekimler Mustafa Çağrı Topbaş, 24 saat kesintisiz hizmet verdiklerini söylediler. 
Veteriner Hekim Mustafa Çağrı Topbaş, teşhis, tedavi, aşı, gebelik muayenesi, doğum, ameliyat gibi her türlü müdahaleyi yapabilecek tecrübe ve imkana sahip olduklarını belirtti.
2012 yılında Erciyes Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Yozgat’ta Damızlık Birliği’nde çalıştığını ve bölgeyi çok iyi tanıdığını söyleyen Topbaş; 
“Veteriner hekimlik ve bölgeyi tanıma noktasında yeterli tecrübeye sahibim. 24 saat açık hizmet veriyorum. Ayrıca büyük çiftliklerde de görev yapmış olmamdan dolayı mesleki bilgileri tecrübeye dönüştürme imkanı buldum. Teşhis, tedavi, aşı, gebelik muayenesi, doğum, ameliyat gibi her türlü müdahaleyi 24 saat dilimi içerisinde yapabilecek kapasiteye sahibim” dedi. 
Topbaş, amacının Yozgat’a hayvancılığın sağlıklı bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayarak, bu konuda insanları bilinçleştirmek olduğunu sözlerine ekledi. 

Editör: TE Bilişim