Yozgat’ın Ankara istikametinden girişte bulunan eski şehir çöplüğü alanı hazırlanacak özel proje ile yeşil park alanına dönüştürülecek. Belediye Başkanı Kazım Arslan, şehrin girişinde misafirlerini modern ve yeşil görüntüsü ile karşılayacak park çalışmasına önümüzdeki günlerde başlanacağını söyledi.
Adaylık sürecinde tüm konuşmalarında daha çok otopark alanı ve yeşil alan hedefinden bahsettiğini anımsatan Arslan, Yozgat’a hizmet felsefesinin “Yozgat’ta mutlu Yozgatlılar” temeline dayandığına işarete ederek, şehir girişine yapılacak parkın bu çalışmalardan bir tanesi olduğunu belirtti.
İnsanların boş vakitlerini sevdikleri ile rahat ve huzurlu bir şekilde geçirecekleri     bir park alanı oluşturacak ifade eden Arslan;
“Yozgatlı hemşerilerimizin en önemli beklentilerinden bir tanesi otopark ve yeşil alanlar. Otoparklarla ilgili projelerimiz hazır, çalışmalar şuan yoğun bir şekilde devam ediyor. Bunun yanında beklentiler arasında yeşil alan ve parklar var. Özellikle mezbelelik, kullanılmayan geniş alanlarımız var. Buraları insanların kullanımına açacak çok özel park projelerimiz var. Bu projelerden bir tanesini şehrin girişinde eski çöplük alanında yapacağız. Bu bölgeyi insanların kullanımına açacağız” dedi.
Yozgat’ın ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda en acil hizmetleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Arslan, Yozgat'ta daha çok yeşil alan, daha çok park alanları, daha çok otopark, daha geniş ve kullanışlı caddeler oluşturarak şehri nefes aldıracaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim