Türk Polis Teşkilatının 166. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Alparslan Türkeş Huzurevi’ni ziyaret etti.

                Emniyet Teşkilatının kuruluş yıldönümü sebebi ile düzenlenen etkinlikler çerçevesinde İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yunus Çetin ve Emniyet personeli dün Alparslan Türkeş Huzurevi2ni ziyaret etti.

                Yaşlılarla ilgilenen ve onlarla sohbet eden emniyet mensupları yaptıkları yiyecekleri de yaşlılara ikram etti. Yaşlılara özel gün nedeni ile hediyeler verildikten sonra açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Akarsu; “Teşkilatımız çalışanlarının kurumsal desteği ve sosyal sorumluluk duygusunun etkin ve fiili olarak ortaya konması bağlamında, Huzurevi’nde kalan yaşlılarımıza Türk Polisinin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek, sorunları ile ilgilenerek imkânlar ölçüsünde onlara destek sağlamak ve moral vermek amacıyla burada bulunuyoruz. Yaşlılarımıza oldukça iyi şartlarda sahip çıkıldığını görüyoruz. Kendilerine güzel ve yaşanılabilir bir ömür diliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim