İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 10 polis memuru, kursunu başarı ile tamamlayarak ''Radyo Kontrollü Model Uçak Sertifikası'' aldı.
    Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Türk Hava Kurumu (THK) Yozgat Şubesi koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğünden 10 personelin katılımı ile 10 günlük ''Radyo Kontrollü Model Uçak Kursu'' düzenlendiği kaydedildi.
    Açıklamada, eğitmenliğini THK Eskişehir İnönü Havacılık Eğitim Merkezi Başkanlığında görevli model uçak görevlileri Mehmet Arslan ve Mustafa Dişdiş'in yaptığı kursta, teorik eğitimi tamamlayan 10 polis memurunun, kursu başarı ile tamamlayarak ''Radyo Kontrollü Model Uçak Sertifikası'' aldığı belirtildi.
    Açıklamada ayrıca, Yozgat Emniyet Müdürlüğünün, fedakarca görev polis memurlarının boş zamanlarını değerlendirmek ve ayı zaman da moral ve motivasyonunu artırmak için çeşitli faaliyetler düzenlediği ifade edildi.
    Açıklamada Emniyet Müdürlüğünün başarılı birimlerinden olan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin her türlü olayda atik, genç, akılcı ve kanunlara bağlı personeli ile mesai mefhumu gözetmeksizin özverili bir şekilde görevini ifade ettiği belirtildi.

Editör: TE Bilişim