Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Şahingöz’e katkılarından ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi ve çiçekle teşekkür etti. 
Takım ruhu içinde özveriyle Fen Edebiyat Fakültesi’nde ön görülen hedefleri başarılı bir şekilde yerine getirerek Bozok Üniversitesi’nin gelişimine katkı sağlayan Prof. Dr. Recep Şahingöz’ü makamında ziyaret eden Rektör  Prof. Dr. Salih Karacabey, dekanlık görevi süresince vermiş olduğu hizmetler adına kendisine teşekkür etti.
Karacabey yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Göreve başladığımız andan itibaren Prof. Dr. Recep Şahingöz hocamla çok huzurlu bir çalışma ortamı geçirdik. İlahiyat Fakültesi’nde Dekan olarak göreve başladığımda birlikte aynı kurullarda, yönetim ve senato üyesi olarak gerçekten çok uyumlu ve huzurlu bir dönemi geride bırakmıştık. Daha sonra Rektörlük görevine başlayınca Recep Hocamın dekan olarak hem fakültenin idaresinde hem de üniversitemizin yönetim kurulu ve senatosunda çok önemli katkıları oldu. Üniversitemize çok uzun yıllar hizmet etmiş, kıymetli bilim insanının üniversitemize sağlamış olduğu katkılar oldukça büyüktür.
 Bundan sonra da yine inşallah değişik kademelerde ve değişik alanlarda birlikte üniversitemizi bulunduğu yerden daha iyi yerlere taşıyacağımızı düşünüyor kendisine başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Prof. Dr. Recep Şahingöz ise dekanlık görev süresinin sona erdiğini belirterek; “Değerli Rektörümüzün ziyaretinden duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. 
Üniversitemizde bana verilen görevleri layıkıyla yerine getirebildiysem ne mutlu. Bundan sonra da asli vazifemiz olan akademisyenliğe devam edeceğim.” dedi.
Fen Edebiyat Fakültesi ziyareti sonrasında, Üniversite Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı Prof. Dr. Recep Şahingöz onuruna verilen öğle yemeğinde Rektör Prof. Dr. Karacabey, üniversiteye katkılarından dolayı Prof. Dr. Recep Şahingöz’e plaket takdim etti.

Editör: TE Bilişim