Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Hasan Armağan, katılımcılara yürütülen kontrol çalışmaları ile sonuçları hakkında bilgi verdi. Gıda Mühendisi Halis Bulut da, gıda mevzuatı, güvenilir gıda ve gıdalarda bulunması muhtemel tehlikeleri anlatırken, Veteriner Hekim Emine Merve Kuzum ise, okul kantin işletmecilerinin uyması gereken hijyen esasları hakkında sunum yaptı.
Eğitim sonunda yapılan soru - cevap bölümünün ardından katılımcılara kantin kontrolleri sırasında kullanılacak formlar ve “Okul Kantinlerine Dair Özel Hijyen Kılavuzları’’ dağıtıldı.
Şube Müdürü Hasan Armağan, Milli Eğitim personeline yönelik düzenlenen bu eğitimin, ilk olduğunu, il genelindeki diğer personellerinden eğitimden geçirileceğini bildirdi. Eğitim çalışmasına, Yozgat'ta bulunan eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler katıldı.

Editör: TE Bilişim