Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası nedeni ile 80. Yıl Yerköy Ortaokulu öğrencilerine “Güvenli Trafik” konulu bir konferans verdi.
Öğretmen Kenan Uçarsu konferans salonunda Gün Işığı Derneği ve Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinliğe okul idareci, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
80.Yıl Ortaokulu Müdürü Bilal Özcan,  “ Okulumuzda var olan kurumsal kültürü yaşatmak adına öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kişisel gelişimlerine yönelik faaliyetler yapıyoruz. Bu kapsamda Trafik Haftası dolayısıyla bir konferans düzenlemeye karar verdik. Okulumuza gelen polis arkadaşlar öğrencilerimize hem hafta hakkında hem de hız limiti, trafik kuralları, trafik kazalarının nedenler konularında bilgiler verdi” dedi.
Konferansa desteklerinden dolayı Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe’ye ve konferanstaki ikramlarından dolayı Gün Işığı derneğine teşekkür ettiklerini ifade eden Özcan “ Bu etkinlik sonunda öğrencilerimize hem çikolata hem de bilgilendirici afişler dağıtıldı. Umarız bu afişler sayesinde ülkemizde ciddi bir sorun olan trafik konusunda öğrencilerimiz bilgilenir ve etrafında trafik hatası yapan bireyleri uyarırlar. Trafik konusunda ne kadar bilinçli bireyler yetiştirirsek bu alanda can ve mal kaybımız o kadar azalır ” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim