Türk Büro-Sen Şube Başkanı Hacı Turan Başkal, Aralık ayında bitmesi planlanan maaş promosyonu anlaşmasının İl Defterdarı Mustafa Işık'ın girişimleri ile Kurban Bayramı öncesi yapıldığını açıkladı.
    Kamu çalışanlarının sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirten Başkal, Yozgat Defterdarlığı çalışanlarını bu süreçte rahatlatacak banka promosyonu anlaşmasının yapıldığını söyledi.
    Aralık 2010 ayı içerisinde bitmesi gereken promosyon sözleşmesinin sendika ve İl Defterdarı Mustafa Iışık, Defterdar Yardımcısı Mehmet Doğan ve Personel Müdürü Metin Ulusoy'un destekleriyle gelecek 3 yıllık anlaşmanın Vakıf bank Yozgat şubesiyle yapıldığını açıkladı.
    Başkal, promosyon anlaşması gereği ödeme tutarlarının Kasım ayının 12'sinde yani kurban bayramı arifesinde çalışanların hesaplarına aktarılmış olmasının da ayrıca bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti.
    Teşekkür dolu açıklamasında Başkal, şunları söyledi: “Bu anlaşmanın öncelikle tüm üyelerimize ve kamu çalışanlarına hayırlı olmasını ve iyi günlerde harcanmasını diler bütün üyelerimizin gelmekte olan kurban bayramlarını kutlar bu bayramın kamu çalışanlarına, tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini dilerim. Başta sayın defterdarımız Mustafa Işık Beyefendiye, Yardımcısı Mehmet Doğan Bey ve tüm emeği geçen daire müdürlerimize ve Vakıfbank Yozgat Şube Müdürüne şahsım ve Türk Büro-Sen Yozgat Şubesi yönetim kurulu adına çok teşekkür eder, saygılar sunarım.”

Editör: TE Bilişim