Maliye Bakanlığı tarafından Artvin Defterdarlığı’ndan Yozgat Defterdarlığına atanan Abdurrahman Altındağ atamasının yapılmasından 6 ay sonra görevine başlayabildi.
Artvin’den Yozgat’a biraz gecikmeli de olsa geldiğini ve görevine başladığını belirten Defterdar Altındağ, Yozgat’ta güzel hizmetlerin altına imza atacağına inandığını söyledi.
Yozgat’a ilk defa geldiğini ve burasını arkadaşlarının anlattığı kadar bildiğini dile getiren Altındağ, ‘’Benim bir çok Yozgatlı arkadaşım var hepsi de birbirinden değerli insanlar, Yozgat’a atandığımda burasını onlara sordum gerçekten de anlattıkları gibi güzel bir yermiş ben burada yabancılık çekeceğimi sanmıyorum’’ dedi.
Defterdar Altındağ’ın öz geçmişi ise şöyle;
1958 yılında Afyonkarahisar İli Dazkırı İlçesi Yüreğil Beldesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğreniminden sonra yüksek öğrenimini Ankara İ.T.İ.Akademisinde tamamladı. Askerlik görevinin ardından 15.03.1985 tarihinde Denizli Çardak Malmüdürlüğünde memuriyete başladı.1988 yılında Kütahya Hisarcık Malmüdürlüğünde sayman yardımcısı, Çine, Elbistan, Kurşunlu ve Suluova ilçelerinde malmüdürlüğü ve 2001 yılından itibaren de Şırnak, Karabük, Denizli Defterdar Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Yaklaşık 7 yıl Artvin Defterdarlığı yapan Abdurrahman Altındağ evli ve 3 çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim