CHP Mersin Milletvekili ve Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Baş Danışmanı Aytuğ Atıcı, ilimizdeki partililere yönelik düzenlenen eğitim programına katıldı. Atıcı,  partililerin katıldığı eğitim programında sandık örgütlenmesi hakkında bilgiler verdi.
Seminer öncesi bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar,  “Bu eğitim kapsamında değişik statüden arkadaşlarımızla toplantılar yapacağız” dedi. 
Daha sonra konuşan Milletvekili Aytuğ Atıcı ise, “5 yıllık çalışma döneminde parti eğitmenlerimize uyum eğitimleri vererek sandık örgütlenmesini anlatacağız. Seçime 3 yıl var. Parti okulumuz, sandık örgütlenmesi projesi ile üyeler ve seçmen arasında etkin bir iletişim kurmayı hedeflemiştir” diye konuştu.
Ürettikleri projelerin halk tarafından beğenildiğini dile getiren Atıcı, “Fakat bu projelerin oya dönüşmediğini görüyoruz. CHP ön seçimle demokrasiyi öne çıkarmıştır. Eksikleri gidermek için sandık örgütlenmesi yapacağız. Her sandık için sandık çevresi belirlenecek. Eğitimleri alan arkadaşlarımız evlerde seçmenle temas ederek 365 gün sürekli bir iletişim sağlayacaklar. 37 eğitim bölgesinde stratejik planlama yaptık. Yozgat 32'nci durağımız.  Az bir oy farkı ile kaybettiğimiz yerlere öncelik vereceğiz. TBMM Başkanı, AKP’nin sesi olarak laikliğe karşı duruşunu sergiledi. İnşallah halkımız bunları görür” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim